SCHOOLREISJE

Fort Vertier is een interactief 3D labyrint in Romeins thema waarbij plezier en educatie samen op gaan. Makkelijk bereikbaar, centraal in het land vind je het fort in Harderwijk. Maak een mooie combinatie met een Nature Game of Klimbos Harderwijk om het schoolreisje compleet te maken! Wanneer kom jij langs? We gaan zo nodig speciaal open voor schoolreisjes!SCHOOLREISJE VOOR KINDEREN TUSSEN DE 5 EN 12 JAAR

Leerlingen van groep 3 t/m 8 worden uitgedaagd met leerzame spellen op verschillende niveaus. Strategie en snelheid zijn de sleutelwoorden. Speelse klimelementen, loopbruggen en verschillende ingangen maken dit fort tot een leuke en leerzame uitdaging. Met de interactieve tag die de leerlingen als polsbandje dragen wordt bijgehouden hoe snel ze zijn. Zo ontstaat er een motiverende competitie! Bij het torenspel moeten de leerlingen spelenderwijs zo snel mogelijk alle vier de torens bereiken. Bij het educatieve bordenspel draait alles om kennis. Het goede antwoord leidt naar de juiste ingang of toren. Bij het zoekspel gaan de kinderen in het fort op zoek naar de juiste Romeinse afbeeldingen. Van de spellen zijn er twee varianten: makkelijk en moeilijk. Voor elke leerling wat wils!


085 0645245 INFO@FORTVERTIER.NL


EXTRAATJES


extras voor kinderen
extras voor kinderen

- Hugo van Vulpen - 2022-07-25

" Heel vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg activiteiten. WC op terrein. Alleen maar kinderen zien lachen pret hebben en allemaal met rode konen van opwinding. Dus gewoon leuk. "

Activiteit
Personeel

- Gt Leeuwen - 2022-07-16

" Mijn kinderen vonden het erg leuk, vooral m’n zoon van 9. Leuke middag gehad. Heel aardig, behulpzaam personeel. Ook voor een ander kindje die niet durfde te springen. Er werd steeds toezicht gehouden en zo nodig tips gegeven over hoe je verder kon. "

Activiteit
Personeel

- Samantha Strijker - 2022-07-15

" Wat een fantastisch uitje! Echt voor kids die actief zijn en lekker willen puzzelen, rennen, klimmen en klauteren. Enorm aardige crew en voor de ouders/begeleiders lekker ontspannen (en genieten van de enthousiast rondrennende kids) op een bankje met drinken en iets lekkers. "

Activiteit
Personeel
SFEERIMPRESSIETIP: COMBINEER MET KLIMBOS HARDERWIJKCombineer het ultieme speelplezier van Fort Vertier met de adrenaline van het Klimbos voor een dag vol actie en plezier. Laat de kinderen hun energie kwijt in het uitdagende doolhof van Fort Vertier en daarna kunnen ze de hoogte opzoeken in het avontuurlijke Klimbos. Met verschillende klimroutes en uitdagende obstakels biedt het Klimbos een spannende ervaring voor jong en oud. Maak van het schoolreisje een onvergetelijke belevenis door te genieten van het beste van beide werelden: Fort Vertier en Klimbos Harderwijk.


PAKKETTEN

Ontdek alle kinderfeestjes pakketten, ook mogelijk buiten openingstijden.
Alle pakketten zijn te upgraden met:
+ € 2,50 CHIPS + RANJA
+ € 3,75 CHIPS + RANJA + WATERIJSJE
085 0645245 INFO@FORTVERTIER.NL
BOEKHORSTLAAN 1 3847 LP HARDERWIJK
085 0645245
INFO@FORTVERTIER.NL
BOEKHORSTLAAN 1
3847 LP HARDERWIJK