menuMenu

Corona maatregelen


Uiteraard hanteren wij alle maatregelen van het RIVM en de overheid. Daardoor zijn er een aantal extra maatregelen en aandachtspunten van toepassing. Vooraf hoeft er geen vaccinatie-, testen voor toegang- of corona herstelbewijs getoond te worden. Bij klachten blijf je uiteraard wel thuis!

Zo kunnen wij een reservering niet annuleren of verplaatsen bij corona gerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Onze maatregelen:
  • Er kan alleen via onze website gereserveerd en betaald worden. Op locatie is dit dus niet mogelijk.
  • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per blok.
  • Er zijn desinfecterende middelen aanwezig.
  • Voor het gebruik van de WC’s hoeft er geen vaccinatie-, testen voor toegang- of corona herstelbewijs getoond te worden

Wij houden ons dus aan de RIVM maatregelen. Wij hopen dat jij niet alleen aan de veiligheid van jezelf denkt, maar ook aan die van andere gasten en onze collega's. Houd dus afstand. Ben je ziek? Kom dan niet en zoek, waar mogelijk, vervanging.

Alle instructies van onze medewerkers moeten strikt worden opgevolgd. Onze medewerkers hebben het recht om bezoekers te weigeren wanneer zij niet de RIVM en onze instructies juist opvolgen.
Lees alle recensies

Recensies
Felix Fort Vertier

Snelste van de maand