menuMenu

Wat is Fort Vertier?


Fort Vertier is een 3D labyrint dat volledig in het teken staat van de Romeinse tijd. Het Fort heeft vier torens met daarbinnen een groot doolhof. Het doel van elk spel is om zo snel mogelijk alle torens te bereiken. Deze torens zijn alleen te bereiken via een bepaalde route door het doolhof, en dat klinkt makkelijker dan het is... De route gaat namelijk niet alleen over de grond, er moet ook geklommen worden naar de loopbruggen!

Aan het begin van het avontuur ontvangt elk kind een armbandje. Met deze armbandjes en de ingebouwde tag kunnen de kinderen inchecken bij de start en torens, hiermee wordt ook automatisch de totale speeltijd gemeten. Hierdoor kan naderhand bekeken worden welk kind de snelste tijd van de dag, maand of jaar heeft neergezet. Er zijn twee verschillende niveaus beschikbaar. Eén spel voor kinderen van 6-9 jaar oud, en één spel voor kinderen van 9 jaar t/m 12 jaar. In totaal mogen ze hier 1,5 uur over doen.

Fort Vertier is een activiteit waar de kinderen op een leuke manier al hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is het leerzaam en door het wedstrijdelement worden de kinderen ook nog extra fanatiek. De ideale activiteit voor een gezinsuitje, kinderfeestje of schoolreisje dus!

Fort Vertier is onderdeel van Adventurepark Harderwijk. Waar je terecht kunt voor groepsuitjes zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en familie uitjes vanaf 10 personen.
Lees alle recensies

Recensies